21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετράμε αντίστροφα… από τη Σανγκάη (vid)

Το Μουντομπάσκετ της Κίνας χρειάζεται πια λιγότερο από έναν χρόνο από το πρώτο τζάμπολ, με την πόλη της Σανγκάης να ακολουθεί το Πεκίνο και να παρουσιάζει το δικό της ρολόι για... το countdown.

Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα... Ο χρόνος περνά και λιγότερο από ένας χρόνος έχει απομείνει, πια, για το πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κίνα. Η χώρα της Άπω Ανατολής έχει μπει σε πλήρεις ρυθμούς, για τη διοργάνωση της μεγαλύτερης γιορτής του μπάσκετ, ενώ έχει αρχίσει ήδη να τοποθετεί αντίστοιχα ρολόγια στις πόλεις της.

Η πρωτεύουσά της, το Πεκίνο, ήταν εκείνη που ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, με τη Σανγκάη χθες (1/9) να ακολουθεί, πραγματοποιώντας τη δική της παρουσίαση (φώτο). «Η Σανγκάη είναι μια μοντέρνα, λαμπρή και πολυπολιτισμική πόλη, καθώς κι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο για την Κίνα. Έχει, επιπλέον, ισχυρούς δεσμούς με το Μουντομπάσκετ 2019. Εκεί, άλλωστε, παρουσιάστηκε το έμβλημα της διοργάνωσης, το 2017. Είναι, επίσης, το μέρος που μας έφερε τον Γιάο Μινγκ, ένα αναγνωρισμένο είδωλο σε όλο τον κόσμο και παγκόσμιος πρέσβης του Μουντομπάσκετ», είπε ο αντιπρόεδρος της FIBA, Χαμανέ Νιανγκ.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον πύργο της Σανγκάης, έγινε με την παρουσία του προαναφερθέντος προσώπου, υψηλά στελέχη της FIBA και της εταιρείας Tissot, που είναι χορηγός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και παρέχει κάθε υπηρεσία σε θέματα... χρόνου, την τοπική οργανωτική επιτροπή του Μουντομπάσκετ 2019, όπως επίσης και στελέχη της κυβέρνησης της Σανγκάης, ή διεύθυνσης των αθλητικών θεμάτων της πόλης. Το ρολόι αυτό είναι το δεύτερο που παρουσιάζεται, λοιπόν, και πλέον... τα ρολόγια χτυπούν, δείχνοντας πως πλησιάζει η ώρα του πρώτου τζάμπολ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που είχε δημιουργηθεί, για να μας θυμίσει ότι η κλεψύδρα αδειάζει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ