17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μεσίνα, η επιστροφή

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται να αλλάξει… σελίδα, το ίδιο και ο Έτορε Μεσίνα, που φέρεται μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο 59χρονος προπονητής βρίσκεται από το 2014 στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ είναι πλέον κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του. Οι Μιλανέζοι τον είχαν εξ αρχής ψηλά στη λίστα, για να αντικαταστήσει το Σιμόνε Πιανιτζάνι που ετοιμάζεται να αποχωρήσει, κι εκείνος κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι στην προοπτική να πάρει τη... σκυτάλη. Εφόσον αποδεχθεί την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο θα αναλάβει τα «ηνία» του πάγκου της και, παράλληλα, θα έχει και ρόλο προέδρου.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού τεχνικού συναντήθηκε ήδη με τους διοικούντες το ιταλικό συγκρότημα. Εκείνοι του κατέθεσαν την πρότασή τους, που χαρακτηρίζεται δελεαστική, και περιμένουν την απάντησή του. Οι γείτονες εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο Έτορε Μεσίνα θα απαντήσει θετικά, εξάλλου το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» ολοκληρώθηκε και είναι πλέον ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του το 1989 από τη Βίρτους Μπολόνια κι έχει κοουτσάρει, επίσης, την Μπενετόν Τρεβίζο, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υπήρξε επί χρόνια και ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας του. Μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει τέσσερις φορές την Ευρωλίγκα και συμμετείχε στο All Star Game του ΝΒΑ εν έτει 2016 ως βοηθός. Με την Εθνική Ιταλίας έχει να επιδείξει ένα ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ 1997.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ