24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγαλείο Σπανούλη, έδωσε το παρών στην Μητρόπολη (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, και θέλησε εκτός από το στεφάνι που έστειλε να δώσει το παρών στο τελευταίο αντίο στον «τυφώνα», Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε συγκλονισμένος, σε μια κίνηση που μόνο μεγαλείο μπορεί να του προσδώσει, ενώ και ο κόσμος που βρίσκεται στην ιερά Μητρόπολη Αθηνών τον χειροκρότησε θερμά, σε μια στιγμή που κατάφερε να ενώσει, έστω και για λίγο, τους «αιώνιους» αντιπάλους, και να αφήσει στην άκρη όσα τους χωρίζουν.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε λίγο μετά τις 12:00 και στις δηλώσεις του ανέφερε :  «Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Πάντα υπήρχε ιδιαίτερη αγάπη και αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στεφάνια απέστειλαν η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ