21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μείον οχτώ παίκτες το Μαϊάμι

Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα που δημιουργήθηκε στο ΝΒΑ εξαιτίας του κορονοϊού. Από έναν παίκτη, από μία ομάδα και κυρίως λόγω πρόληψης περισσότεροι παίκτες αναγκάζονται να μείνουν εκτός δράσης. Σειρά είχαν οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μετράνε μείον οχτώ παίκτες!

Οι παίκτες των Χιτ μπήκαν σε καραντίνα είτε γιατί είχαν επαφή με άτομα που ήταν θετικό στον κορονοϊό, είτε εξαιτίας COVID 19 γενικότερα. Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τους Τζίμι Μπάτλερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, Γκόραν Ντράγκιτς, Κέντρικ Ναν, Μο Χάρκλες, Γιοντόνις Χάσλεμ και ΚΖ Οκπάλα. Όλοι αυτοί οι παίκτες βρίσκονται απομομονωμένοι σε ξενοδοχείο της Βοστώνης.

 

Η ομάδα βρισκόνταν στην πόλη για τον αγώνα με τους Σέλτικς, αλλά δεν συμπλήρωνε οχτάδα κι έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Mάλιστα, οι Χιτ στο twitter τους, αναφέροντας και τους τραυματίες Όλινικ, Βίνσεντ, Λέοναρντ, έκαναν και... ανοιχτή πρόσκληση για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει! Οι καλύτεροι θα πάρουν δεκαήμερο συμβόλαιο!

 

Χθες για λόγους που σχετίζονται με τον κορονοϊό αναβλήθηκαν δύο ακόμη αναμετρήσεις: Μάβερικς - Πέλικανς και Μπουλς - Σέλτικς. Να υπενθυμίσουμε πως με σύνθεση ανάγκης έχουν υποχρεωθεί να παίξουν, αφού συμπλήρωναν οχτάδα, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά και οι Κέλτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ