13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ματέο: “Νεαρός, αλλά έμπειρος ο Κόνιαρης”

Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι έτοιμος για το ταξίδι του στην Ισπανία μετά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ομπραντόιρο και ο γενικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Λούις Ματεό αναφέρθηκε στον Έλληνας γκαρντ.

"Είναι ένα παίκτης νεαρός σε ηλικία, αλλά με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης", τόνισε ο Ματέο για να συμπληρώσει: "Μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος αμυντικός. Οι αποφάσεις του στο pick n roll, η δυνατότητα να παίζει παράλληλα με έναν άλλο γκαρντ και η επιθυμία του να ενσωματωθεί στην ομάδα μας ήταν βασικοί παράγοντες στο να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση".

Η Ομπραντόιρο έχει ταλαιπωρηθεί φέτος αρκετές. Είχε κλείσει το καλοκαίρι τον Οζμιζράκ, αλλά τραυματίστηκε στην περίοδο της προετοιμασίας και ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε ποτέ. Στα τέλη Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί χέρι ο επίσης γκαρντ Ράφα Γκαρθία, ενώ ο Πόθας επιστρέφει από μια επέμβαση στον δεξί αστράγαλο. Όλα αυτά άφησαν πολύ μόνο του στην περιφέρεια τον βετεράνο Άλμπερτ Όλιβερ, ο οποίος μάλιστα είχε φτάσει ως "προσωρινός" μετά τον τραυματισμό του Οζμιζράκ και δεν έφυγε ποτέ μετά από τόσα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Επιπλέον, είναι μία ακόμη ομάδα που δεν ξέφυγε από την ταλαιπωρία του κορονοϊού, με παίκτες να είναι θετικοί αυτή την περίοδο.

Ο Κόνιαρης είχε πάρει χρόνο στην περσινή σεζόν που έληξε... άδοξα για όλο το μπάσκετ, αλλά φέτος έχει πατήσει παρκέ μόλις μία φορά, στην Ευρωλίγκα όπου και αγωνίζεται μόνο ο Ολυμπιακός, στον αγώνα με την Μπασκόνια για πέντε λεπτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ