27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρτίνεθ στο basketa.gr: “Προετοιμασμένοι για την κούπα”!

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του Basketball Champions League απέναντι στη Μούρθια, αλλά το ίδιο θα κάνει και η Μούρθια απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως δηλώνει, μάλιστα, στο basketa.gr o general manager της ισπανικής ομάδας, Άνχελ Μαρτίνεθ, η Μούρθια θα έρθει στο ΟΑΚΑ προετοιμασμένη για όλα. Ακόμα και για να σηκώσει την κούπα! Μιλώντας για την ΑΕΚ, πάντως, στάθηκε ιδιαίτερα στη βοήθεια που αυτή θα έχει από τους οπαδούς της:

"Δεν νιώθουμε άτυχοι, ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι με τους οπαδούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που είναι έτσι κι αλλιώς ένα ξεχωριστό γήπεδο. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά νομίζω ότι έχουμε παίξει αρκετά δύσκολα παιχνίδια φέτος και οι παίκτες μας είναι μαχητές και θα παρουσιαστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι".

-Τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μούρθια έφτασαν στο φάιναλ φορ από την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου. Λέει κάτι αυτό για την αυτοπεποίθησή τους;

"Αυτό δείχνει πρώτα απ' όλα ότι το BCL είναι μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση και δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθείς στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση ενός ομίλου. Είναι αλήθεια ότι βελτιωνόμαστε διαρκώς στη διάρκεια της σεζόν και τώρα είμαστε καλύτεροι απ' όσο στην αρχή. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουν ότι κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας και βρίσκεται τώρα στην καλύτερη κατάστασή της. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι".

-Τι πρέπει να προσέξετε περισσότερο από την ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ έχει εξαιρετική ομάδα, όμως το πιο σημαντικό είναι εμείς να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Διότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο από 18.000 φίλους της ΑΕΚ, που θα φωνάζουν. Θα είναι υπέροχο, αλλά εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Να είμαστε επιθετικοί, να είμαστε ο εαυτός μας".

-Τι σημαίνει η πρόκριση στο φάιναλ φορ για τη Μούρθια;

"Για τη Μούρθια είναι ιστορικές οι στιγμές. Η φιλοσοφία μας είναι να προχωράμε βήμα βήμα κάθε σεζόν. Φτάσαμε φέτος στο φάιναλ φορ κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για όλους όσοι υποστηρίζουν την ομάδα εδώ και 30 χρόνια. Θα έρθουμε εδώ για να παλέψουμε και... ποιος ξέρει; Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ακόμα και για να σηκώσουμε το κύπελλο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ