21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρούσι : Η παρέα του Γκάγκα δεν αστειεύεται

Για μια ομάδα που αγωνίζονταν πριν από μια δεκαετία στην Ευρωλίγκα, σίγουρα η θέση στην Α2 Ανδρών είναι «στενή», αλλά το Μαρούσι μετά από περιπέτειες που το έφτασαν ακόμη και στην Γ' Εθνική, αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο του, ακολουθώντας μια μοναχική πορεία, χωρίς τυμπανοκρουσίες, και απαντήσεις στο γήπεδο.

Με ρεκόρ 4-0, αποτελεί σίγουρα την καλύτερη ομάδα που εμφανίστηκε μέχρι την διακοπή, σύνολο που ο Γιώργος Σκαραφίγκας στήριξε στον κορμό που χτίστηκε στην Β' Εθνική τη περσινή χρονιά, Μάλιστα, ο ΓΣΑ πέτυχε τρία διπλά, τα δυο σε Ελευθερούπολη και Νέα Ερυθραία, ενώ επικράτησε στην έδρα του, του δυνατού Παγκρατίου, ενώ σε όλα σκόραρε από 86 πόντους και πάνω.

Η ομάδα των βορείων προαστείων λειτουργεί και ως μια μεγάλη παρέα, και έχει ξεκινήσει από αρχές του Μάρτη προπονήσεις, αναμένοντας το εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό (3/4), έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση της.

Προπονητής : Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Σκαραφίγκας μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανελευσινιακό στα τέλη του 2014, βρήκε τον εαυτό του στον Μαρούσι, και το οδηγεί όχι μόνο σε επιτυχίες, αλλά και σε κολακευτικό μπάσκετ.

Έμψυχο δυναμικό : Το Μαρούσι αποτελεί μια ομάδα που έχει 37,5 % στο τρίποντο, και σε μεγάλα κέφια τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, που στην αγαπημένη του ομάδα περνάει την δεύτερη νιότη του. Ο «Γκάγκα» έχει 24 πόντους κατά μέσο όρο με 40% στο τρίποντο, με 4,8 ασίστ, ενώ ακολουθεί ο εξαιρετικός, Παύλος Ξύδας με 14,8 πόντους, 37,5% στο τρίποντο, 5,5 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ. Την δυάδα συμπληρώνουν οι Ορφέας Στασινός (10 π., 3 ριμπ., 2 ασίστ) και Παντελής Κανέλλης (10 π., και 46,3% στο τρίποντο).

Πρόβλεψη : Το Μαρούσι στοχεύει ψηλά και δικαιούται να το κάνει αυτό, παρότι δεν υπάρχουν βαρύγδουπές δηλώσεις. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει τα φόντα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί στα πλέι οφς.

Για να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του Αμαρουσίου πατήστε ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ