32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Σημαντική η νίκη, σημαντικότερο το Οραμα»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος καθοδήγησε τον Ηφαιστο πριν μία ακόμα νίκη, την 12η του στο πρωτάθλημα, βλέπει τα πλέι οφ εξασφαλισμένα αλλά δεν ξεχνάει να αναφερθεί και σε θέματα πιο σημαντικά από τον αθλητισμό.
"Είναι και πιο σημαντική, αλλά και συγκινητική η ανταπόκριση που έδειξαν οι κάτοικοι της Λήμνου στην συνεργασία της ομάδας με το όραμα Ελπίδας. Αυτό πιστεύω ότι είναι πιο σπουδαίο, από μια μεγάλη νίκη που πετύχαμε και την οποία πανγυρίζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι δεν καλύψαμε την διαφορά. Εχουμε πολλά ματς ακόμα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν.
Θέλω να συγχαρώ τον Χολαργό που έπαιξε πολύ καλά και γενικά είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά και δεχτήκαμε πολλούς πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και λάθη στο ημίχρονο. Τα συζητήσαμε όμως και βγήκαμε πολύ βλετιωμένοι στο δεύτερο. Οσο για τα φάουλ στο τέλος, αυτό που κάναμε στα 15 δευτερόλεπτα ήταν εντολή, για να έχουμε την τελευταία επίθεση μέσα στο γήπεδό μας. Το επόμενο όμως ήταν λάθος, δεν υπήρξε καλή επικοινωνία μας με τον Σμιθ που ρωτούσε τι να κάνει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ