22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι”

Παρά την άνετη νίκη, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ όσον αφορά την προσέγγιση του αγώνα με τα Τρίκαλα. Και προτίμησε να εστιάσει σε αυτά στη συνέντευξη Τύπου:

"Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που ξεκινήσαμε", είπε. "Προσεγγίσαμε τελείως λάθος το παιχνίδι, πήγαμε να το κερδίσουμε από την επίθεση. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλω. Στη δεύτερη περίοδο ήμαστε καλοί, το ίδιο και στην τρίτη περίοδο, αφού ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Η τέταρτη περίοδος, όμως, δεν ήταν καλή. Έχω πει ότι θέλω να παίζουμε επί 40 λεπτά πιεστική άμυνα και έξυπνα στην επίθεση, αλλα δεν το κάναμε, ιδιαίτερα στην αρχή. Τα Τρίκαλα μάς έκλεψαν 10 φορές την μπάλα, κάτι που είναι απαράδεκτο. Κάναμε επίσης 13 λάθη".

Ο τραυματισμός του Γιαννούλη Λαρεντζάκη είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη έννοια όλων στην ΑΕΚ. Ο διεθνής γκαρντ μετέβη στο ημίχρονο στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, που θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, και αναμένονται τα αποτελέσματα.

"Το κενό του θα το καλύψουμε για όσο χρειαστεί με αυτούς που έμειναν. Δεν έχω εικόνα του τραυματισμου. Θα δούμε", σχολίασε λακωνικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έχει και τη σκοτούρα του Μάνι Χάρις, που ήρθε από την Κίνα τραυματισμένος και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ