26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Μπράβο στα νέα παιδιά”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των τριών νέων παιδιών, που χρησιμποίησε αρκετή ώρα. Των Μωραΐτη, Τσαλμπούρη και Αγραβάνη, από την παρουσία των οποίων έμεινε ευχαριστημένος, όπως είπε. Παράλληλα απένειμε εύσημα και σε έναν ακόμα παίκτη, που ήταν εκτός 12άδας. Τον Μιχάλη Καμπερίδη.

"Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και τον Ντίνο Καλαμπάκο Έχουν φτιάξει καλή ομάδα και χτυπάνε όλα τα παιχνίδια. Παίζουν καλά", είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

"Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν είχαμε ρυθμό και αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Ο Κόροιβος πήρε 15 επιθετικά, ενώ στην άμυνα επιτρέψαμε κάποια κοψίματα και φάγαμε εύκολα καλάθια. Κάποια στιγμή έσφιξε η άμυνα και ξεφύγαμε.

Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, γιατί μπήκαν μέσα με σωστή νοοτροπία. Μπήκαν με τη νοοτροπία να παίξουν άμυνα και έκαναν καλή δουλειά. Το ήθελα αυτό και μου άρεσε. Έχουμε μπει σε πρόγραμμα με τα νέα παιδιά που κάνουν καλή προπόνηση κι έχουμε κι άλλα παιδιά από πίσω. Αλλά θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον Καμπερίδη, που είναι και πιο μεγάλος, και να του πω μπράβο. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία, προσπαθεί πολύ και θα πάρει την ευκαιρία του.

Μια μεγάλη νίκη, όπως αυτή επί του Παναθηναϊκού, δίνει περισσότερη εμπιστοσύνη. Προσγειωθήκαμε ανώμαλα, γιατί μετά από δύο μέρες παίξαμε ένα κουραστικό παιχνίδι στο Στρασβούργο και χάσαμε στο τέλος. Το κλίμα είναι καλό και θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ