22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜακΛιν: Καλό παιχνίδι από όλους

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκλεψε την παράσταση στο Μιλάνο για τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος έστρεψε την προσοχή σε όλους τους «ερυθρόλευκους» μιλώντας στην κάμερα της Νόβα μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Όλοι χρειάστηκε να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούσαν με τον σωστό τρόπο. Ήταν απλά μία από αυτές τις μέρες που έρχεται η ευκαιρία και κάνω το καλύτερο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πήρα 14 προσπάθειες, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Αλλά το σημαντικό είναι πως παίξαμε ως ομάδα».

Ο ΜακΛιν βρήκε αρκετά γνώριμα πρόσωπα στην Ιταλία, καθώς αγωνίστηκε εκεί για δύο χρόνια: «Δεν ήταν εύκολο για αυτούς να με συγχαρούν μετά τον τρόπο που έχασαν. Δεν μπορείς να χαμογελάς στο τέλος του αγώνα όταν χάνεις έτσι. Παίξαμε όμως σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα εδώ».

Δεν του έκανε εντύπωση πάντως η αντεπίθεση της Αρμάνι Μιλάνο στα τελευταία λεπτά: «Είναι μαχητική ομάδα και ήταν κάτι που μας το είχε τονίσει ο κόουτς. Το έχει ξανακάνει. Απέδειξε πως είναι μια καλή ομάδα. Θα πρέπει όμως να τονιστεί και το πόσο σημαντική ήταν η άμυνα του Παπανικολάου στον Τζέρελς στο τελευταίο σουτ».

Η συνέχεια λέει Βαλένθια για τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε ιδιαίτερα στην άμυνα και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ