23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

ΜακΚίσικ: “Αν δεν πιστεύεις στη νίκη, δεν έχεις λόγο να είσαι εδώ” (vid)

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ για έναν ακόμη αγώνα φρόντισε να δώσει θέαμα, αλλά και ουσία για τον Ολυμπιακό, βγάζοντας πολύ ενέργεια στο παρκέ και στις δύο άκρες του παρκέ. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ στον αγώνα με τη Nova.

"Ελπίζω αρχικά να είναι καλά ο Ράντολφ και ότι κι αν έχει να το ξεπεράσει γρήγορα και να επιστρέψει στο γήπεδο. Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που παλέψαμε σκληρά, αλλά δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε. Στην αρχή σοκαριστήκαμε με τον... Ταβάρες και την παρουσία του, πόσο ψηλός είναι, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε".

Για τη φάση με την πάσα στον Σλούκα: Όλοι μπορούν να λενε διάφοροι, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι στο γήπεδο, σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Έχω παίξει πόσα; Δεκαπέντε παιχνίδια; Είναι η πρώτη μου σεζόν... Είναι σίγουρα κάτι που προκαλεί απογοήτευση και θα πρέπει να ξαναδώ το βίντεο, να δω τι άλλη δυνατότητα είχα. Μαθαίνεις... Πιστεύω πως ο Κώστας ήταν σε πολύ καλή θέση στη γωνία. Απλά πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για την ήττα στην παράταση που ήρθε μετά από τη νίκη της Ρεάλ μετά από δύο παρατάσεις στο ΟΑΚΑ: "Ναι, το έβλεπα αυτό το παιχνίδι. Και να το ζεις σε... πραγματικό χρόνο. Θα νικήσουμε στο σπίτι τους... Όπως μας νίκησαν αυτοί εδώ. Ήθελα να είναι η μπάλα δική μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε".

Για τα πλέι οφ και τι βλέπει πως μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός: "Πρέπει να πηγαίνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Αν φτάσουμε στα πλέι οφ όλα μπορεί να γίνουν. Όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Θα έχουμε αυτά τα παιχνίδια τα δύσκολα. Δεν βλέπω άλλον τρόπο. Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να νικήσεις, τότε γιατί να βγαίνεις να παίξεις; Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Πιστεύω θα βρούμε όλοι μαζί τη λύση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ, αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε, να είμαστε στην οκτάδα, στο Final Four και στην κατάκτηση του τροπαίου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ