27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μακάμπι Τ.Α.: «Κόλλησε» στους 59 πόντους, έχασε και στο πρωτάθλημα (pic+vid)

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπνέι Ερτζελία ήταν εξ ορισμού δύσκολη για τη Μακάμπι, αλλά όπως φαίνεται στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Τελ Αβίβ αυτή την εποχή δεν υπάρχει τίποτα εύκολα.

Η ήττα με 71-59 ξενίζει περισσότερο για την παραγωγικότητα της Μακάμπι και όχι για το ότι έχασε, δείχνει την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά και τη βαθιά αγωνιστική κρίση που διέρχεται. Πριν δύο μέρες νίκησε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και είδε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, αλλά τα προβλήματα ήταν και πάλι εκεί σήμερα. Αγωνίστηκε χωρίς τους Νάναλι, Ζίζιτς (τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Χάποελ) και Καλοϊάρο και πλέον η ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της με την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα στις 6 Ιανουαρίου εντός έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο (17-13), ενώ το επιμέρους 21-11 της τέταρτης περιόδου βοήθησε τη διαφορά να μεγαλώσει και να φτάσει στο τελικό 71-59. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 13 πόντους με 3/11 τρίποντα ήταν ο πρώτο σκόρερ της Μακάμπι με τον Τζέιλεν Ρέινολντς να ακολουθεί με 11. Συνολικά η ομάδα του λαού είχε 5/26 τρίποντα. Ο Βαν Βλιτ είχε 21 πόντους για την Μπνέι Ερτζελία, ο Κρις Μπαμπ ακολούθησε με 16 και ο Τσινάνου Ονουάκου πρόσθεσε 14.

Οι νικητές είναι πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογία με ρεκόρ 8-4, με την πρωτοπόρο Χάποελ Ιερουσαλήμ να έχει 9-3, ενώ η Μακάμπι με το 8-5 που έφτασε ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τη Χάποελ Χολόν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ