19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαζί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Γενεύη (pics)

Εντός παρκέ θα τεθούν αντιμέτωποι για ακόμα μία φορά φέτος, εκτός παρκέ όμως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Μετά το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας οι δύο «Δικέφαλοι» θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους και στους «16» του Basketball Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή (08/02) στη Γενεύη. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, ο πρόεδρος της «Ένωσης» Αλέξανδρος Αλεξίου και ο μάνατζερ των «ασπρόμαυρων» ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης, συναντήθηκαν στο περιθώριο της κλήρωσης και πόζαραν μαζί.

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικιών: «Παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς. Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που βγήκε από την κλήρωση, αυτό άλλωστε ήταν και το σχόλιο που έγινε από τους περισσότερους στη Γενεύη. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς έχουμε ήδη παίξει τρία παιχνίδια και σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις φέτος. Νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθούν οι δύο ομάδες εκείνη την εβδομάδα που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια».

Η AEK έχει κερδίσει μέχρι στιγμής φέτος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ για την Basket League, με 91-71, αλλά έχασε στο κλειστό της Πυλαίας με 88-79, στο δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με 82-80, και πάλι στο «PAOK Sports Arena».

Την ΚΑΕ Προμηθέας εκπροσώπησαν στην κλήρωση, στην Ελβετία, ο β’ αντιπρόεδρος Τάσος Χρυσανθόπουλος και η οικονομική διευθύντρια Βάσια Κόντου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ