18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μίτσιτς: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Διαμαντίδης»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του με την Αναντόλου Εφές αλλά σε συνέντευξή του σε σέρβικο μέσο έμπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και τον αποθέωσε.

Η αξία του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού είναι αδιαμφισβήτητη και πλέον αποτελεί πρότυπο για αρκετούς αστέρες που αγωνίζονται στη Εuroleague, ανάμεσά τους και ο Βασίλιε Μίτσιτς όπου έσταξε... μέλι για τον «3D», ο οποίος είναι κι επίσημα μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά στο sportklub.rs: «Έχω δει πιο πολλά highlights του Διαμαντιδή γιατί είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες και ψάχνω ομοιότητες μεταξύ μας. Μας αρέσει να γεμίζουμε την στατιστική σε κάθε τομέα -πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ-, μας αρέσει να παίζουμε άμυνα, όπως και ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγούσε την ομάδα και με ενθουσίαζε το γεγονός ότι μπορούσε να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα στον οποίο είχε μόνο επτά πόντους. Εκτός του Διαμαντίδη, προφανώς ο Τζόρνταν, όπως άρεσε σε όλους, ενώ λάτρευα να βλέπω τον Στιβ Νας και τον τρόπο που πάσαρε γιατί προσωπικά προτιμώ μια καλή ασίστ από ένα καλό καλάθι. Για αυτό μου άρεσε και ο Τζέισον Κιντ» ήταν τα λόγια του Μίτσιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ