26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίσσας: «Έτσι γίνεται πιο εύκολο για εμάς»

Στους τελικούς της Α1 Γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την άνετη εντός έδρας νίκη του επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 3-0 στην ημιτελική σειρά των φετινών πλέι οφ του γυναικείου πρωταθλήματος και περιμένουν, τώρα, να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα είναι ο νικητής της σειράς ανάμεσα στο Φάρο Κερατσινίου και τον Πανιώνιο (2-1). Ικανοποιημένος από τις παίκτριές του έμεινε ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Θεωρώ ότι ύστερα από αυτό το παιχνίδι έχουμε το μυαλό μας στην τελική φάση και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η σοβαρότητά μας στο παρκέ βγάζει προς τα έξω και τη διάθεση που έχουν όλες οι παίκτριες για να προσφέρουν, αυτό είναι και το πιο σημαντικό για εμάς. Μπορούμε έτσι να ακολουθούμε με χαρά τα πλάνα μας στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση πάντα να βρίσκουμε τις σωστές επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς. Τώρα, περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας στους τελικούς και προγραμματίζουμε τις προπονήσεις μας πάνω σε αυτόν».

Η Στέλλα Καλτσίδου, από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Ήταν ένα ματς το οποίο εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά για εμάς. Σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού πήραμε καλή διαφορά και αυτό μας επέτρεψε να χειριστούμε εντελώς διαφορετικά το ματς. Τώρα, θα περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει στο άλλο ζευγάρι και όπως να έχει αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο μας στο πλευρό μας να μας στηρίξει και σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι οι τελικοί και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε αυτήν την προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ