19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μίροτιτς: «Ο Καλάθης περνάει τη μπάλα ανάμεσα από ένα… δακτυλίδι»

Ο Νικ Καλάθης για ακόμη μία φορά ήταν απολαυστικός κάνοντας τη ζωή των συμπαικτών του ευκολότερη, μοιράζοντας συνολικά 12 ασίστ στον αγώνα με την Άλμπα και ο Νίκολα Μίροτιτς αποθέωσε τον Έλληνα γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αν και ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση μετρώντας 10 ασίστ στο πρώτο μέρος, εν τέλει έριξε την απόδοσή του στη συνέχεια λόγω και της εξέλιξης του ματς και προκάλεσε τον ενθουσιασμό του Νίκολα Μίροτιτς με τον τρόπο που μπορεί να πασάρει ο διεθνής γκαρντ.

«Ο Νικ είναι εκπληκτικός. Μερικές φορές, φαίνεται ότι περνάει την μπάλα ανάμεσα από ένα… δαχτυλίδι κι εμείς απλά πρέπει να την αγγίξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε για τη νίκη των «μπλαουγκράνα»:

«Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά ως τώρα στη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι κρατήσαμε στους 67 πόντους μια εξαιρετική στην επίθεση, ομάδα, που έχει τον Αΐτο Ρενέσες στον πάγκο της.

Ξέραμε ότι δεν είχαν πολύ χρόνο να προετοιμαστούν για το μεταξύ μας παιχνίδι, λόγω κορωνοϊού, αλλά δείξαμε “πεινασμένοι” κι αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι για τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε».

Αυτά τα λόγια δεν ειπώθηκαν από τον οποιονδήποτε αλλά από τον ηγέτη των Καταλανών, ο οποίος απέδειξε την ηγετική του μορφή και στον αγώνα με την Άλμπα σημειώνοντας 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ