28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίροτιτς: “Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά” (vids)

Τα play offs της Ευρωλίγκας βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης και ένα από τα ζευγάρια που διεκδικεί μια θέση στο Final Four είναι το Μπαρτσελόνα - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του επί σειρά ετών προπονητή τους, του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Νίκολα Μίροτιτς αναφέρθηκε στην σημασία των αγώνων που περιμένουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

"Έχουμε φτάσει ως εδώ με ενθουσιασμό και σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω", τόνισε ο Μίροτιτς και πρόσθεσε: "Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με επαφές και πολύ καλό μπάσκετ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μας έχει βάλει δύσκολα φέτος. Έχουμε, όμως, το πλεονέκτημα της έδρας, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να είμαι σίγουρος πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σειρά. Αν όμως κάνουμε καλά τη δουλειά μας δεν θα έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη".

 

Και για να θυμηθούμε τι είχε γίνει στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, υπάρχουν και οι... αποδείξεις. Η Μπαρτσελόνα είχε ηττηθεί 74-70 εντός έδρας και είχε νικήσει 85-81 στο Παλαού "Μπλαουγκράνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ