20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίλος, «Μίλου» και… Τέπιτς για Σερβία

Η Σερβία ετοιμάζεται να τελειώσει δυναμικά τα προκριματικά και να μπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να καλεί μεταξύ των παικτών, που επιθυμεί, τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μιλένκο Τέπιτς.

Τα πράγματα για τη Σερβία είναι πολύ απλά. Νικάει στο Ταλίν την επόμενη Πέμπτη (21/2) και τελειώνει με την υπόθεση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με το θρίαμβο επί της Ελλάδας στην τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου να είναι μάλλον καθοριστικής σημασίας. Πέραν αυτού του αποτελέσματος, δε θα την νοιάζει τίποτα άλλο, ακόμη κι αν χάσει την τελευταία αγωνιστική (24/2) και μάλιστα εντός έδρας από το Ισραήλ, αφού εκείνο δεν την φτάνει, ενώ υπερτερεί σε ισοβαθμία με τη Γεωργία.

Η αποστολή, λοιπόν, απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Εσθονία, αλλά και η παράλληλη αναγκαιότητα «σφράγισης» του εισιτηρίου, κάνουν τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να καλέσει αρκετούς εκ των κορυφαίων του παικτών, απάντων αγωνιζομένων στην Ευρώπη. Δεν παίζουν... όλοι, βέβαια, αφού ο Μίλος Τεόντοσιτς, που έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, ψάχνει ακόμη ομάδα, αλλά θα ήταν ιδανική προσθήκη. Εκτός αυτού, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μιλένκο Τέπιτς εκπροσωπούν κατά κάποιο τρόπο... εο ελληνικό μπάσκετ, συμπεριληφθέντες επίσης στη λίστα των 19 παικτών.

Η προεπιλογή των Σέρβων, είναι η εξής: Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντόρντε Γκάγκιτς (Γκραν Κανάρια), Μπράνκο Λάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (Βόννη), Στέφαν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Βλαντιμίρ Λούτσιτς (Μπάγερν Μονάχου), Ιβάν Πάουνιτς (Τόφας), Μίλος Τεόντοσιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Νίκολα Γιοβάνοβιτς (Τρέντο), Βασίλιε Μίτσιτς (Αναντολού Εφές), Στέφαν Ποτ (FMP), Μιλένκο Τέπιτς (ΠΑΟΚ), Ίλια Τζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ), Όγκνιεν Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τζιανγκσού)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ