20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίλερ στο Basketa.gr: «Εξωπραγματική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ» (pics)

Αντιμέτωπος με την ΑΕΚ θα ήθελε να είχε τεθεί ο Μαλίκ Μίλερ, στο φετινό Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, όπως παραδέχθηκε στο Basketa.gr.

Ο 24χρονος γκαρντ της Λούντβιγκσμπουργκ εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που… τρελάθηκε. «Ειλικρινά, θα ήθελα να παίξω απέναντι στην ΑΕΚ στο φετινό Φάιναλ Φορ, γιατί πραγματικά αυτό που είδαμε στον ημιτελικό ήταν εξωπραγματικό και δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στον τελικό. Ήταν τρελό! Το είδαμε και πραγματικά ήταν εκπληκτικό, ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Τη λάτρεψα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το γερμανικό συγκρότημα ταξίδεψε στην Αθήνα με λιγοστούς, αλλά ιδιαίτερα εκδηλωτικούς φιλάθλους, οι οποίοι μάλιστα δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να βαρούν το τύμπανο που είχαν μαζί τους. «Οι φίλαθλοί μας ήταν λίγοι, αλλά είναι πολλοί πιστοί στην ομάδα. Στους εντός έδρας αγώνες μας αξίζεις να έρθεις για να δεις πως κι αυτοί είναι τρελοί! Κάνουν μεγάλη φασαρία. Ίσως να μην μπορούν να συγκριθούν με τους φιλάθλους της ΑΕΚ, είναι και μικρότερο το γήπεδό μας, αλλά σίγουρα είναι σπουδαίο που ήρθαν σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και ακούστηκαν. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να μας υποστηρίζουν».

Η Λούντβιγκσμπουργκ, η μοναδική ομάδα του Φάιναλ Φορ που ξεκίνησε την προσπάθειά της φέτος από τον πρώτο προκριματικό γύρο, θα επιστρέψει στη βάση της με την τέταρτη θέση, αφού μετά την ήττα της από τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό έχασε και από τη Μούρθια στο «μικρό» τελικό. Ο Γερμανός, που ήρθε μεσούσης της σεζόν στην ομάδα του Τζον Πάτρικ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εν γένει φετινή παρουσία τους στα ευρωπαϊκά παρκέ: «Δεν βρίσκομαι πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά μπορώ σίγουρα να δηλώσω υπερήφανος για τη Λούντβιγκσμπουργκ. Καταφέραμε ένα όνειρο, αυτό της συμμετοχής μας στο Φάιναλ Φορ, να το κάνουμε πραγματικότητα. Θέλαμε να περάσουμε και στον τελικό, δεν μπορέσαμε, αλλά και πάλι είμαστε ικανοποιημένοι για τη φετινή πορεία μας στο Basketball Champions League».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ