21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μήνυμα συμπαράστασης από την Εφές και τον Αταμάν στη Φενέρ

Τι τελευταίες ώρες μέλη του συλλόγου και αθλητές της Φενέρ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και γρήγορα η Αναντολού Εφές και ο Εργκίν Αταμάν έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Ο κορονοίός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και έχει ρίξει τα δίχτυα του για τα... καλά στον χώρο του αθλητισμού. Τελευταία «θύματα» της πανδημίας είναι η ομάδα της Φενέρ όπου αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Όμως σε αυτή της δύσκολη φάση δεν χωρούν αντιπαλότητες και μίση με αποτέλεσμα η Εφές να δείξει το ανθρώπινό της πρόσωπο και εύχεται να μην επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα νέα:

«Ως σύλλογος πληροφορηθήκαμε πως δυστυχώς μερικοί από τους παίκτες και το προσωπικό της Φενέρ έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού. Ευχόμαστε στους φίλους μας να δουν τα αποτελέσματα των τεστ να είναι αρνητικά και να βρουν την υγεία τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πιστεύουμε πως θα μάθουμε σύντομα καλά νέα σε σύντομο χρονικό διάστημα» ήταν η ανακοίνωση της Αναντολού Εφές.

Παράλληλα δεν έμεινε ασυγκίνητος από αυτό το γεγονός και ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης: ««Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα είναι υγιείς, το συντομότερο δυνατό. Τους ευχόμαστε περαστικά.Έχουν πολύ δυνατούς παίκτες και διοικητικό προσωπικό, θα παίξουμε μαζί τους στον τελικό της EuroLeague. Ελπίζω ότι αυτή η δοκιμή δεν θα είναι θετική. Είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσουν αυτό το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και αν αποδειχθεί θετικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ