22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μέτοχος σε ομάδα ποδοσφαίρου ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά στην καριέρα του και είπε να επενδύσει κάποια από αυτά στο ποδόσφαιρο. Όχι στο αμερικάνικο, αλλά στο... κανονικό. Αγόρασε, λοιπόν, το 5% των μετοχών της ομάδας Φιλαδέλφεια Γιούνιον, που αγωνίζεται στο MLS. Και έχει και μια οψιόν για αγορά κι άλλου 5% αργότερα.

Τι σημαίνει αυτό σε αριθμούς; Η αξία των Φιλαδέλφεια Γιούνιον ανέρχεται στα 325 εκ. δολάρια. Άρα ο Ντουράντ επένδυσε 16,25 εκ. δολάρια προκειμένου και έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΝΒΑ, που αποκτά μετοχές σε ομάδα του MLS. O άλλος είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, που έχει μερίδιο στους Χιούστον Ντάιναμο.

"Αγαπώ τα σπορ και βλέποντας πόσο γρήγορα μεγαλώνει η δημοφιλία του MLS, βλέποντας όλο και περισσότερους οπαδούς να ξεπηδούν σε διάφορες πόλεις και βλέποντας πώς αυτές οι ομάδες επηρεάζουν τις επιχειρήσεις των πόλεων και τους ανθρώπους ατομικά, μου κέντρισε το ενδιαφέρον", δήλωσε ο Ντουράντ, ο οποίος δεν έκρυψε ότι το όνειρό του είναι να αποκτήσει ομάδα του ΝΒΑ:

"Είναι πιο εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις. Θα μου άρεσε πάντως. Ο στόχος είναι να αποκτήσω μια ομάδα του ΝΒΑ κάποτε, αυτό είναι το πλάνο. Αλλά ποιος ξέρει; Μπαίνω σε δύσκολη δουλειά. Χρειάζονται πολλά κεφάλαια. Αλλά ακόμα μαθαίνω τις επιχειρήσεις, μαθαίνω τα σπορ και διατηρώ την αγάπη μου για τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι όλο αυτό θα με οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ