24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μένει ο Καββαδάς, προς παραμονή κι ο Τζέιμς

Με το τέλος της σεζόν που πέρασε, δημιουργήθηκε αμφιβολία σχετικά με το αν ο Βασίλης Καββαδάς θα συνέχιζε στην ΑΕΚ. Ο διεθνής σέντερ είχε υπογράψει τον περασμένο Νοέμβριο συμβόλαιο και για την περίοδο 2018-19, ωστόσο κάποια στιγμή μπήκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε οι δύο πλευρές να "χωρίσουν".

Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Στις συζητήσεις της ΑΕΚ με τον ατζέντη του παίκτη (ο οποίος εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει ατομικές προπονήσεις) βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Καββαδάς θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου στην Ένωση. Γι΄αυτό άλλωστε ενεργοποιήθηκε και η επιλογή του Τάιλερ Ρόμπερσον, καθώς με βάση το μεταγραφικό πλάνο που είχε καταρτιστεί, σε περίπτωση παραμονής των Χάντερ και Καββαδά, θα αποκτιόταν ένας ρούκι Αμερικανός, με αθλητικά προσόντα, που να μπορεί να παίζει και σε θέση «4» και σε θέση «5».

Μετά από όλα αυτά, το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ της γραμμής των ψηλών της ΑΕΚ είναι ένα "τεσσάρι". Κι αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος παίζει από πέρυσι στην Ένωση και τον οποίον ήθελαν εξ αρχής να κρατήσουν στην ομάδα. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει υπάρξει σύγκλιση στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι να ανάψει το πράσινο φως ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός θα ήθελε ένα πιο αθλητικό "τεσσάρι", ωστόσο είναι δύσκολο να βρει στην αγορά τον παίκτη που θέλει με το μπάτζετ που έχει στα χέρια του. Κατά συνέπεια, όσο περνάει ο καιρός κλίνει όλο και πιο πολύ στην παραμονή του Τζέιμς, που είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει την ομάδα και η ομάδα τον ξέρει, μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις ("4" και "5") και πέρυσι έδειξε να δένει καλά με τον Σάκοτα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ