21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέικον: «Ο Αγγέλου ο 5ος προπονητής που θα έχω φέτος» (vids)

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Ντάριλ Μέικον στην εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός». O σχετικά νεοφερμένος παίκτης της ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνύπαρξή του με τον Κιθ Λάνγκφορντ, για τους λόγους που η «Ένωση» έχασε την πρόκριση στο Basketball Champions League και τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και για την επόμενη σεζόν. 

=============================================

Ντάριλ ξεκίνησες την σεζόν στην Γαλατασαράι και τον Ιανουάριο ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ. Πώς έγιναν όλα αυτά και πήρες την απόφαση να έρθεις;

«Ναι ξεκίνησα την χρονιά στην Γαλατασαράι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, συμβαίνουν αυτά. Αλλάξαμε 3 προπονητές, τώρα ο κόουτς Αγγέλου είναι ο 5ος που θα έχω μέσα στην χρονιά. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα στην Τουρκία και ήθελα μια νέα αρχή και η ΑΕΚ με ήθελε από το καλοκαίρι. Υπήρχαν κάποιες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν αλλά η ΑΕΚ ήταν στην κορυφή της προτίμησης μου, μου έκαναν μια προσφορά και δεν έχασα χρόνο και την δέχτηκα».

Από το πρώτο σου παιχνίδι έμοιαζες να είσαι στην ομάδα καιρό, να ταιριάζεις με το σύνολο, ήταν τόσο εύκολο;

«Μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά εδώ μιλάμε για μπάσκετ. Εγώ δουλεύω πολύ και απλά βγαίνω στο παρκέ να κάνω αυτά που δουλεύω, έχω πίστη στον εαυτό μου, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και εκείνοι σε εμένα από τον πρώτο αγώνα. Στα πρώτα ματς και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν απλά να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που μπορώ, για αυτό φάνηκε να μπαίνω τόσο άνετα στην ομάδα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη από το enwsi.gr ΕΔΩ
 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ