25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάντζαρης: «Να μην ξεφτιλιζόμαστε έτσι…»

Για την απογοητευτική εικόνα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Χίμκι, και όχι μόνο, μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον γκαρντ των «ερυθρολεύκων» να αναφέρεται στην ανάγκη αυτοκριτικής από όλους και να απολογείται προς τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει εξήγηση. Είμαστε απογοητευμένοι. Είναι η δεύτερη σερί ήττα με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τι φταίει και να το αλλάξουμε. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Είναι κρίμα μετά από την καλή μας εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, γιατί οι καλές ομάδες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που συμβαίνει.

Αδικούμε τους εαυτούς μας. Η εμφάνιση αυτή δεν μας αντιπροσωπεύει. Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε. Αδικούμε εαυτούς μας. Ότι και να πούμε είναι λίγο... Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση και κάτι πρέπει  να αλλάξει άμεσα... Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσα από την δουλειά να βελτιωθούμε... Έρχονται πολύ δύσκολα ματς... Και στην Πατρα και Ευρώπη... Πρέπει να αλλάξουμε 200% την εικόνα μας. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Δεν αξίζει αυτό ούτε στους φιλάθλους μας, ούτε και σε εμάς. Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αλλάξουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ