26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μάντζαρης: «Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα»

Ο Βαγγέλης  Μάντζαρης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα φοράει την φανέλα της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά την συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ο 27χρονος γκαρντ τόνισε πως επρόκειτο για την δυσκολότερη εβδομάδα στην ζωή του, λόγω του ότι ήταν ελεύθερος και είχε κι άλλες προτάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος των "ερυθρόλευκων":

«Μακάρι να είναι και περισσότερα. Από την αρχή έδειξαν οι πρόεδροι ότι θέλουν να μείνω στην ομάδα. Έδειξα και εγώ ότι θέλω να μείνω. Η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα, πολύ απλά. Είπαμε ότι το φετινό, η "αποτυχία" από πλευράς τίτλων, ήταν μία παρένθεση. Ξεκινάμε δυνατά. Πάμε όπως κάθε χρόνο και για τους τρεις τίτλους. Κάνουμε μια καινούργια αρχή».

Για την τελευταία εβδομάδα και τις προτάσεις του Παναθηναϊκού και των ξένων ομάδων: «Πραγματικά ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες που έχω ζήσει στην μπασκετική μου ζωή. Τέλος καλό όλα καλά. Είμαστε χαρούμενοι, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Συνεχίζουμε...».

Για το αν ήταν δυσκολότερη αυτή η ανανέωση από την προηγούμενη: «Ναι, πιο δύσκολη, γιατί τώρα ήμουν ελεύθερος. Στην προηγούμενη είχα και συμβόλαιο».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στους προέδρους αλλά και τους συμπαίκτες του: «Μέτρησε και η επιθυμία μου. Ήταν επιθυμία και των προέδρων. Από την πρώτη στιγμή μου το έδειξαν. Κάθε φορά μιλάω με τα παιδιά. Και ο Βασίλης και ο Γιώργος και όλα τα παιδιά μου είπαν ότι θέλουν να μείνω.Έχουμε πει ότι αυτό που μας έχει φτάσει ως εδώ είναι ο κορμός. Δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στο σύλλογο, αλλά συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί να κάνουμε κάτι καλύτερο.Είπαμε πολλά. Μιλούσαμε για δύο ώρες. Είπαμε και για του χρόνου. Θα είμαστε εδώ να τα λέμε για άλλα τρία χρόνια».

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ