30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάντζαρης: “Είχα εκατοντάδες μηνύματα να έρθω στον ΠΑΟΚ” (vid)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις μιλώντας για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζαρη:

"Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο λόγος που με έκανε να έρθω εδώ πέρα είναι το πόσο έδειξε η ομάδα ότι με θέλει, πρώτα από όλα ο κόουτς, μετά ο πρόεδρος και μετά ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είχα εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά για να έρθω στην ομάδα. Επίσης ένα μεγάλο κίνητρο για μένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδος, με τον κόσμο του. Δεν έχω ξαναέρθει στη Θεσσαλονίκη να μείνω, είναι και αυτό μία εμπειρία. Επίσης είναι και το BCL που είναι μία σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση, που όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να συμμετέχω στην Ευρώπη".

"Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όπως τη δημιουργία και την οργάνωση, γιατί η ομάδα είναι νεανική, έχει ταλέντο, αλλά πιστεύω ότι θέλει ένα έμπειρο παιδί σαν και εμένα να τους βάλει λίγο σε καλούπι, να τους οργανώσει".

"Είναι λίγο δύσκολο να έρθω από τους 30 βαθμούς στο Ισραήλ, στους 10 με την υγρασία, το κορμί μου θέλει να συνέλθει λίγο από ο κρύο, αλλά θα το συνηθίσω και νιώθω καλά να βοηθήσω την ομάδα από την Κυριακή κιόλας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ