18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ με το Περιστέρι»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη του αναμέτρηση το νέο έτος απέναντι στο Περιστέρι (3/1,17:00) για τη Basket League και ο Άρης Λυκογιάννης περιμένει να βγάλει αντίδραση η ομάδα των "δυτικών προαστίων" ενώ σημείωσε τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει ο "Δικέφαλος του Βορρά".

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αρχικά να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ξεκινάμε την νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, βαθύ ρόστερ και πολύ υψηλούς στόχους. Το γεγονός ότι προέρχεται από μία περίοδο με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα, κάνει αυτό το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί περιμένουμε ότι θα βγάλουν μία αντίδραση, πολύ περισσότερο από την στιγμή που παίζουν στο γήπεδό τους.

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και στο αμυντικό κομμάτι και σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αρχηγός του συλλόγου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα λόγω τραυματισμού, ενώ οι Παπαντωνίου και Κονατέ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και συμμετείχαν στην σημερινή πρωινή προπόνηση.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται τα μέλη της Διοίκησης Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ