23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λυκογιάννης: «Η ήττα μας άφησε πικρή γεύση»

Μετά τη λήξη ενός δραματικού αγώνα και την ήττα για τον Κολοσσό Ρόδου, ο Άρης Λυκογιάννης φανερά απογοητευμένος μίλησε για τα στοιχεία εκείνα που έκριναν το ματς ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Άρης Λυκογιάννης: «Δυστυχώς σήμερα το παιχνίδι μας αφήνει μία πολύ πικρή γεύση. Ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε και τελείωσε. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ματς ήταν η προσέγγιση στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεχθήκαμε 28 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, μπήκαμε νωθροί, χαλαροί, δεν πιέσαμε… Αν δει κανείς ότι δεχθήκαμε 30 πόντους σε ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά» ενώ συνέχισε:

«Γενικά βρεθήκαμε σε κακή ημέρα, χαμηλά ποσοστά στα σουτ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 40% τρίποντο, τελειώσαμε πολύ χαμηλά. Χάσαμε επτά ελεύθερες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο να χάνεις στο γήπεδό σου. Κάναμε μία ήττα πάρα πολύ κακή, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Λαυρίου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι μία ομάδα καλύτερη από εμάς. Σίγουρα θα υπάρξει ροτέισον στον αγώνα κυπέλλου για να κρατήσουμε παίκτες φρέσκους και να δοκιμάσουμε πράγματα» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ