21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λοβέρν: «Προτίμησα τη Φενέρ από τους Σπερς»

Ο Τζόφρι Λοβέρν παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε...

Ο Γάλλος άσος μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα ίσως... υπερέβαλε λίγο καθώς τόνισε ότι προτίμησε να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, ενώ είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς...

Προφανώς αν η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ήθελε να τον κρατήσει, θα το είχε πράξει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λοβέρν:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκοαμι εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Όταν έπαιζα στην Παρτιζάν ήθελα να έρθω εδώ για να παίξω με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Είμαι εδώ τώρα και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Μιλώντας για την παρουσία του στο ΝΒΑ τόνισε πως είχε συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο με τους Σπερς, αλλά προτίμησε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για χατίρι της Φενέρμπαχτσε. «Είχα συμφωνία με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για έναν ακόμα χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Φενέρμπαχτσε. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και η ομάδα στην οποία ήθελα να παίξω ήταν η Φενέρ! Αποδέχτηκα την προσφορά χωρίς σκέψη. Όλα είναι ωραία εδώ. Υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως του ΝΒΑ. Ήταν δύσκολο να δουλε΄ψεις τις πρώτες μέρες».

Όσο για τη θέση που προτιμάει στο παρκέ ξεκαθάρισε πως «τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω συνεργαστεί με 5-6 διαφορετικές ομάδες και προπονητές. Έχω αναπτύξει πολλούς τομείς του παιχνιδιού μου. Μπορώ να παίξω στις θέσεις 3-4-5. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τι τι περιμένει ο προπονητής από εμένα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλός στο σουτ, σαν τον Μπόγκνταν, αλλά είμαι πολύ καλός σε άλλους τομείς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ