19.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Λεμπρόν, Χάρντεν και Ντέιβις για MVP

Τους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία που αφορούν στους κορυφαίους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή της σεζόν ανακοίνωσε το ΝΒΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς), ο Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) και ο Άντονι Ντέιβις (Νιου Ορλίνς Πέλικανς) διεκδικούν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των δημοσιογράφων και των φιλάθλων που διενεργήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 25 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες κατηγορίες…

Κορυφαίος ρούκι: Υποψήφιοι είναι οι Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ) και Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς).


Προπονητής της χρονιάς: Υποψήφιοι είναι οι Ντουέιν Κέισι (Τορόντο Ράπτορς), Μπραντ Στίβενς (Μπόστον Σέλτικς) και Κιν Σνάιντερ (Γιούτα Τζαζ).


Πιο βελτιωμένος παίκτης: Υποψήφιοι είναι οι Βίκτορ Ολαντίπο, Κλιντ Κάπελα και Σπένσερ Ντινουίντι.


Κορυφαίος αμυντικός: Υποψήφιοι είναι οι Άντονι Ντέιβις (Νιου Ορλίνς Πέλικανς), Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια Σίξερς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).


Καλύτερος έκτος παίκτης: Υποψήφιοι είναι οι Έρικ Γκόρντον (Χιούστον Ρόκετς), Λου Ουίλιαμς (Λος Άντζελες Κλίπερς) και Φρεντ Βαν Βλιτ (Τορόντο Ράπτορς).

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ