20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λαύριο: Το νέο Δ.Σ.

Ο Βαγγέλης Βώδινας ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Λαύριο, παίρνοντας τη… σκυτάλη από το Σωτήρη Κωστίδη, ο οποίος συνεχίζει ως μέλος μαζί με τους Νίκο Γεωργίου και Χάρη Ζαγουρή.

Ο Γιάννης Ψαρράκης κατέχει, πλέον, τη θέση του αντιπροέδρου όπως ενημερώνουν οι «κυανοκίτρινοι» μέσω σχετικής ανακοίνωσή τους: «Με χαρά σας ενημερώνουμε για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt:

-Πρόεδρος: Βαγγέλης Βώδινας
-Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ψαρράκης
-Μέλη: Νίκος Γεωργίου, Χάρης Ζαγουρής, Σωτήρης Κωστίδης

Η πολύχρονη εμπειρία τους και η αγάπη τους για την ομάδα μας συνιστούν πολύτιμα στοιχεία, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιήσουν προς όφελος της αγαπημένης μας ομάδας σε μια σεζόν γεμάτη νέες προκλήσεις και νέους στόχους! Toυς ευχόμαστε καλή δύναμη, επιτυχίες και δημιουργική θητεία!

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεισφορά και συνεργασία στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Σωτήρη Κωστίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκο Γεωργίου και κ. Χάρη Ζαγουρή που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη θητεία τους σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα μας και οι οποίοι παραμένουν κοντά μας στη νέα σύνθεση του Δ.Σ. Τους ευχαριστούμε που όλον αυτόν τον καιρό είναι δίπλα μας -στα εύκολα και στα δύσκολα- και στηρίζουν το κοινό όνειρο μας. Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT (@kae_lavrio_megabolt)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ