24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: «Πρόκληση να παίζεις στην Πόλη»

Για τη δυσκολία του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (28/12) μίλησε ο Πάμπλο Λάσο, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να πλέκει το «εγκώμιο» της τουρκικής ομάδας, ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών Ρούντι Φερνάντεθ και Άντονι Ράντολφ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, αλλά και τη σημασία του. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι της, έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις, πολύ καλούς στο πικ εν ρολ, πολύ καλό inside game, αλλά και καλούς σουτέρ. Έχει πολύ επικίνδυνο ρόστερ. Κάθε φορά για εμάς είναι μια πρόκληση να παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι σε μια ομάδα σαν κι αυτή και για να πάρουμε τη νίκη είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να ελέγξουμε το ρυθμό και να ξέρουμε πως για 40 λεπτά μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». 


Για τους τραυματίες: «ο Ρούντι έχει βγάλει όλο το κομμάτι της προπόνησης και ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερα το συντομότερο δυνατό. Ο Ράντολφ είναι πολύ καλύτερα, αν και ακόμα δεν έχει μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Δουλεύει σταθερά καλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ