21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Λάσο: “Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα” (vid)

H προετοιμασία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκίνησε και επίσημα και ο τεχνικός των "μερένχες", Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

"Η πρώτη μέρα είναι λίγο σαν ένα καλωσόρισμα. Τις πρώτες βδομάδες πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν, να δουλέψουμε τη φυσική μας κατάσταση γιατί μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά. Να γνωριστούν ακόμα οι παίκτες. Σαν την πρώτη μέρα στη δουλειά για το οποιονδήποτε.

Είμαι χαρούμενος που όλοι ήρθαν υγιείς, τις πρώτες μέρες γνωριζόμαστε σιγά σιγά, ειδικά με τους καινούριους παίκτες. Ξαναβλέπουμε τα παλιά συστήματα, προσθέτουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Για εμένα κάθε καινούρια χρονιά είναι μία νέα πρόκληση, και μία μεγάλη χαρά που ξαναξεκινάμε τη δουλειά.

Κάθε χρονιά έχω το ίδιο άγχος που είχα την πρώτη μέρα που ήρθα στη Ρεάλ. Για μένα το κίνητρο για να συνεχίσω σε μία σπουδαία ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες είναι πλέον προσωπικό.

Μας περιμένει μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δεν είπα κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες, τους γνωρίζω ήδη, είχαμε μόνο δύο νέα πρόσωπα, τα καλωσόρισα. Θα χρειαστούμε λίγες μέρες για να προσαρμοστούν, να με μάθουν, να μάθουν να με αντέχουν και να τους εξηγήσουμε τι θέλουμε τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Είναι μία δουλειά που πρέπει να γίνει σιγά σιγά, να δουλέψουμε σαν ομάδα".

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1034123382743216128



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ