22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάνγκφορντ: «Καλό που θα αφοσιώνονται όλοι στον Νικ!»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την χρονιά που έρχεται, τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του, αλλά και ήταν ξεκάθαρος και στο τι πρέπει να περιμένουμε από το ίδιο σε αυτή τη μεγάλη χρονιά.

«Όχι, είναι καλό να βρίσκομαι εδώ από την άλλη πλευρά μια φορά», απάντησε όταν τους επισήμαν πως υπήρχαν πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ στους οποίους θα έπρεπε να μιλήσει: «Όλοι σε αγννοούν και πηγαίνουνε στον Παναθηναϊκό όταν παίζεις αντίπαλός του, αλλά τώρα είμαι κι εγώ από εδώ»

Όσο για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό και όσα ακούγονται κυρίως για την ηλικία του; «Για μένα ήταν μια ενδιαφέρουσα κατάσταση... Από ότι έχω διαβάσει, έχω ακούσει, μου έχουν πει πως όλοι πιστεύουν πως δεν είμαι πλέον καλός παίκτης, οπότε για μένα δεν υπάρχει πίεση. Θα βγω και θα παίξω και θα προχωρήσω βήμα βήμα. Ακούω και βλέπω πράγματα, αλλά τα αγνοώ. Αν το κάνεις κίνητρο αυτό δεν κρατά πολύ. Όταν ήμουν μικρότερος το έκανα. Αλλά δεν το κάνω πλέον. Το κίνητρο υπάρχει παντού».

Πάντως σε ότι αφορά το σκοράρισμα φάνηκε πως έχει καταλάβει πολλά για το ελάχιστο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα: «Όταν κάνεις κάτι πάρα πολύ καλά, όλοι εστιάζουν σ’ αυτό και αγνοούν όλα τα άλλα που κάνεις μέσα στο γήπεδο. Όλοι βλέπουν λοιπόν σε μένα το σκοράρισμα, αλλά δεν βλέπουν τα άλλα που κάνω στο παρκέ. Έχω παίξει στο Μιλάνο, στην Μακάμπι που δεν χρειαζόταν να σκοράρω. Αγκαλιάζω την πρόκληση και ένα που έμαθα είναι πως πρέπει να προσαρμόζεσαι όσο μεγαλώνεις. Θέλω να είμαι η καλύτερη δυνατή βοήθεια για τον Νικ, να τον σπρώξω να κάνει ένα βήμα πιο μακριά, από ότι έχει ήδη φτάσει».

Και κάπου εκεί ήρθε και ο ρόλος του Νικ, που απλά θα διευκολύνει και τον ίδιο, ενώ και αυτός θα διευκολύνει τον ίδιο: «Νομίζω πως είμαι ρεαλιστής. Δεν θα είμαι ο παίκτης που θα τα βάζει με 2-3 παίκτες πλέον. Προφανώς και όχι. Αλλά μπορώ να είμαι συνεπής και παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται εδώ που βρίσκομαι να τα βάζω με 2-3 παίκτες. Είναι κι άλλοι παίκτες εδώ, είναι ο Νικ, οπότε θα βρίσκομαι ένας με έναν. Όλοι θα αφοσιώνονται στον Νικ, οπότε είναι κάτι που θα βοηθήσει εμένα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ