22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάνγκφορντ: “Δύσκολο να παίζεις με προσδοκίες”

Στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Κιθ Λάνγκφορντ αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να νικά αυτός και η ομάδα του, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Έτσι, δεν τον ενδιαφέρει και πολύ το ότι η ΑΕΚ θα παίξει με την Ορτέζ στην πρεμιέρα του BCL. Όπως εξήγησε στη media day, εκείνο που τον νοιάζει είναι να δει τι απαιτείται για να παίρνει νίκες και στο τέλος να πετύχει τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας.

«Δεν ξέρω τι να περιμένω. Αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα, πρέπει να μάθω πράγματα σιγά σιγά, όπως τον ρυθμό, τους παίκτες και το στιλ παιχνιδιού. Ανυπομονώ λοιπόν να δω αύριο τι απαιτείται για τις νίκες.

Είναι διασκεδαστικά μέχρι τώρα. Ως βετεράνος κι έμπειρος παίκτης, μπορώ να καταλάβω ότι βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Υπάρχει πολύς χρόνος για λάθη και ήττες, ώστε να μάθουμε. Εγώ και ο κόουτς είχαμε μία συζήτηση πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και μιλήσαμε για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ώστε η ΑΕΚ να γίνει αυτομάτως η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού. Το να παίζεις με προσδοκίες είναι πάντα κάτι δύσκολο. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία όλοι παίρνουν μαθήματα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Ίσως έρθουν κι άλλες κακές ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα μπροστά».

Ερωτηθείς για τη δική του απόδοση ως τώρα, ο Αμερικανός απάντησε: «Ο στόχος μου είναι φτάσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο ανεξαρτήτως της προσωπικής μου απόδοσης. Αν σκοράρω 30 πόντους, θα είναι ωραίο. Αν σκοράρω 3, δεν θα χαρώ, αλλά θα με νοιάξει το να έχει φτάσει μακριά η ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ