31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόροιβος, ώρα «αναγέννησης» (pic)

Ύστερα από έναν επεισοδιακό υποβιβασμό, ο Κόροιβος δεν το έβαλε κάτω και υπό τις οδηγίες του Κώστα Σορώτου θα «χαράξει» τον νέο του δρόμο στην Α2, ξεκινώντας σήμερα (20/8) την προετοιμασία του.

Με όρεξη για δουλειά και να δώσει σκληρή «μάχη» για την αγωνιστική του «αναγέννηση», προερχόμενος από μία σεζόν στην Basket League, της οποίας σίγουρα δε θα... ήθελε ποτέ να θυμάται το τέλος, άρχισε σήμερα (20/8) ο Κόροιβος την προετοιμασία του για την χρονιά που τον βρίσκει στην Α2, ύστερα από τέσσερα χρόνια στα «σαλόνια». Οι Ηλείοι άρχισαν στο βοηθητικό Κλειστό του ΣΕΦ, μιας και η τουριστική περίοδος στην Αμαλιάδα δεν αφήνει διαθέσιμα σπίτια για τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά αυτό δε μειώνει σε καμία περίπτωση... το κίνητρο του Κώστα Σορώτου και των παικτών του.

Κάπως έτσι, επομένως, θα κυλήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, για να επιστρέψει εν συνεχεία η ομάδα στο σπίτι της, πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της, πρωτίστως στο Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία στην Α2 Ανδρών. Το πρώτο «Κόροιβος» ακούστηκε και η νέα περιπέτεια μόλις ξεκίνησε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ