19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Κόμπι- Ταμίκα: Μαζί από την Ιταλία ως το “Hall of Fame”

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Ταμίκα Κάτσινγκς είναι δύο από τα πρόσωπα της ημέρας: Και οι δύο μπήκαν σήμερα το Hall of Fame. Το μέρος όπου το μπάσκετ συναντά την αθανασία. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως οι δρόμοι των δύο συναντήθηκαν αρκετές φορές στη διάρκεια της ζωής τους και η πρώτη γνωριμία πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω και μακριά από τις ΗΠΑ: Στην Ιταλία.

Όπως ο μπαμπάς Μπράιαντ, ο Τζο, έτσι και ο μπαμπάς Κάτσινγκς, ο Χάρβεϊ έπαιζαν μπάσκετ. Ήταν συμπαίκτες στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενώ και οι δύο αγωνίστηκαν στην Ευρώπη και μάλιστα στην Ιταλία.

Ο Τζο Μπράιαντ με το νούμερο 23 δίπλα στον Τζούλιους Έρβινγκ (6) και ο Χάρβεϊ Κάτσινγκς με το νούμερο 42

Οι δύο μπαμπάδες συνέπεσαν τη σεζόν 1985-86. Ο Τζο Μπράιαντ αγωνιζόταν στην AMG Sebastiani Rieti και ο Χάρβεϊ Κάτσινγκς στην Segafredo Gorizia. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ως ενθύμιο υπάρχει και μια φωτογραφία. Σε αυτήν απεικονίζονται σε επτά και έξι χρονών αντίστοιχα, ο Κόμπι και η Ταμίκα.

Μια άλλη κοινή τους φωτογραφία ήρθε να προστεθεί στο άλμπουμ πολλά χρόνια αργότερα. Πάλι στην Ευρώπη, αλλά με τους δύο να απέχουν έτη φωτός από εκείνα τα πιτσιρίκια που βλέποντας τους μπαμπάδες τους να παίζουν μπάσκετ, ονειρεύονταν κάποια στιγμή να παίξουν κι αυτά. Το 2012 ήταν μια ακόμη, από τις πολλές, αποδείξεις πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Οι δυο τους παρέλασαν ο ένας δίπλα στον άλλον στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχαν κάνει το ίδιο και στο Πεκίνο, το 2008. Και τις δύο φορές και οι δυο τους επέστρεψαν χρυσοί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το "κλικ" για την τρίτη φωτογραφία που θα επιβεβαίωνε με τον πιο ηχηρό τρόπο πως οι δυσκολίες είναι εκεί για να τις ξεπερνάς αν πραγματικά το επιθυμείς και δουλέψεις δεν θα ακουστεί ποτέ. Η Ταμίκα Κάτσινγκς θα βρίσκεται στην τελετή ένταξης στο Hall of Fame, αλλά ο Κόμπι όχι. Θα βρίσκεται το όνομά του, θα δούμε βίντεο, φωτογραφίες, θα δούμε την οικογένειά του, ίσως νιώσουμε ακόμη και την αύρα του, αλλά δεν θα είναι εκεί. Η Ταμίκα δεν θα έχει το φίλο της τον Κόμπι στο πλευρό της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ