25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόμπι Μπράιαντ: Έρευνα για τη διαρροή των φωτογραφιών

Τα συναισθήματα από την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του και επτά ακόμη ανθρώπων εξαιτίας της συντριβής ελικοπτέρου δεν έχουν ακόμη καταλαγιάσει και η κίνηση να βγουν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το σημείο συντριβής έφερε θύελλα αντιδράσεων, διατηρώντας το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Στις εν λόγω φωτογραφίες απεικονίζονται τα θύματα στον τρόπο της τραγωδίας και η είδηση της ύπαρξής τους προκάλεσε σοκ. Κάποιοι θεώρησαν καλή κίνηση να τις δημοσιεύσουν και παρά την άμεση αντίδραση των αρχών, κανείς δεν μπορεί να τις περιορίσει εντελώς, καθώς κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο και μέσω social media. Πολλοι ήταν αυτοί που ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία όσων διέρρευσαν τις φωτογραφίες. Ανάμεσά τους και η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα.

Οι έρευνες "δείχνουν" οχτώ αξιωματούχους για τη διαρροή των φωτογραφιών σε ένα θέμα που ακόμη είναι υπό έρευνα. Όπως τονίζουν στις ΗΠΑ αυτοί που είχαν τις φωτογραφίες στα χέρια τους είναι ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων που είχαν αρμοδιότητα να βρίσκονται εκεί για την έρευνα. Έτσι, ήταν σχετικά πιο εύκολο να εντοπίσουν και αυτόν ή αυτούς από τους οποίους αρχικά "έφυγαν" οι φωτογραφίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ