21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κρούσμα στην Γέφυρα, στο αέρα το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών

Πληθαίνουν τα κρούσματα Covid-19 στους αθλητικούς οργανισμούς, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά παίκτης του ΚΣ Γέφυρας να βρεθεί θετικός.

 Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ όπως γίνεται κατανοητό το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική με τους Ίκαρους Σερρών (25/10), βρίσκεται στον αέρα.

Αναλυτικά :

«Μετά το επίσημο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αθλητή του αντρικού τμήματος του Συλλόγου μας, ο σύλλογος μας άμεσα προέβει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών μας που γυμνάζονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Γεφυρας. Ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κο Ανεστιδη Ανέστη ο οποίος επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κο Αναγνωστοπουλο Σταυρό.Αμεσως δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το κλειστό γυμναστήριο και να ακολουθήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους.Η απολύμανση θα γίνει σήμερα και το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
Ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ΕΟΔΥ ώστε να δοθούν περαιτέρω ενημερώσεις για το τι θα ακολουθησει. Το ΔΣ του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και γονείς και τηρώντας από την πρώτη στιγμή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ .Θα υπάρχει ενημέρωση σε κάθε τι που χρειάζεται να ακολουθήσει για την αντιμετώπιση του Ιού!»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ