16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού και στη Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις έγινε η τρίτη λιθουανική ομάδα, τις τελευταίες τρεις ημέρες, που ανακοίνωσε θετικό κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της.

Μετά τη Γιουβέντους Ουτένα και τη Λιετκαμπέλις και το συγκρότημα από το Κάουνας «χτυπήθηκε» από τον ιό COVID-19. Όπως ανακοινώθηκε, μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Γαλλία και το ματς με τη Βιλερμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ κι εκείνο του Ρόκας Γιοκουμπάιτις βρέθηκε θετικό.

Ο 19χρονος γκαρντ δεν έπαιξε στο «Astroballe», καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και τέθηκε άμεσα σε απομόνωση, στο ξενοδοχείο, ενώ στο αεροπλάνο της επιστροφής στο Κάουνας κάθισε δέκα μέτρα μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, στην πτήση τσάρτερ που ναύλωσαν οι Λιθουανοί. Αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, και διαπιστώθηκε πως νοσεί από τον κορονοϊό. Προς το παρόν, πάντως, είναι καλά και δεν έχει πυρετό.

Η λιθουανική λίγκα, όπως ήταν λογικό, ανέβαλε τις αναμετρήσεις με τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα και τη Πιένο Ζβάιγκζντες, που ήταν να διεξαχθούν την Κυριακή (01/11) και την Τρίτη (03/11), αντίστοιχα, ενώ στον… αέρα βρίσκεται πλέον ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη «Zalgirio Arena», που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (06/11), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η τύχη του θα αποφασιστεί αφού επαναληφθούν τα τεστ κορονοϊού, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ