20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρατάει Καντζούρη, κοιτάζει Σκορδίλη

Το σκηνικό στον Ηρακλή σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή διαφοροποιήθηκε τα τελευταία 24ωρα και πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει ο Ηλίας Καντζούρης. Στις τελευταίες επαφές που έγιναν, φαίνεται πως αμβλύνθηκαν οι περισσότερες από τις διαφορές που υπήρχαν πριν στο γενικό πλαίσιο συνεργασίας και αυτό που μένει πλέον είναι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο εκεί, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα καθήσει στον πάγκο του "γηραιού" και την επόμενη σεζόν. 

Όταν κλείσει η συμφωνία δε, θα μπορέσει να ασχοληθεί και με τον σχεδιασμό της ομάδας, που σε αυτή τη φάση βρίσκεται σε... θεωρητικό επίπεδο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται είναι ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι. 

Ο 33χρονος σέντερ θεωρείται μια καλή επιλογή Έλληνα παίκτη, όμως στη συγεκριμένη θέση βασική προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν φέτος με τον Ηρακλή. Αν μείνει, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Σκορδίλη, ο οποίος αντίθετα θα έχει πολλές πιθανότητες αν ο Καββαδάς συνεχίσει αλλού την καριέρα του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ