27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρίσιμο 48ωρο για Μποχωρίδη

Οι επόμενες δύο μέρες αναμένεται να κρίνουν πολλά όσον αφορά το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Και κυρίως το αν ο Άρης θα μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Με βάση τα αρχικώς συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές, τη Δευτέρα 15/7 ο Άρης έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του μεταξύ τους συμβολαίου. Μία μέρα μετά, την Τρίτη 16/7, ο Μποχωρίδης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί αυτή την ανανέωση και να μείνει ελεύθερος.

Τι θα γίνει; Η αλήθεια είναι ότι ο Μποχωρίδης κρατά στα χέρια του την τύχη του, αφού έχει τον τελευταίο λόγο. Δηλαδή, ακόμα κι αν ο Άρης ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο, αυτός έχει δικαίωμα να αρνηθεί. Το πρόβλημα για τον διεθνή γκαρντ είναι ότι επί της ουσίας στερείται αξιόλογων εναλλακτικών.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται γι' αυτόν και μάλιστα τον έχει προσεγγίσει έχοντας βρει κοινό τόπο μαζί του τόσο στο οικονομικό όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου. Όμως εξαρτά το θέμα της απόκτησής του από το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Κι αυτή η υπόθεση μπορεί να τραβήξει αρκετά χρονικά.

Από την άλλη ο Άρης οφείλει χρήματα στον Μποχωρίδη από την εποχή του αλήστου μνήμης Λάσκαρη. Αν δεν διευθετηθεί αυτό το θέμα, πολύ δύσκολα ο διεθνής γκαρντ θα συναινέσει στην παραμονή του, οπότε αυτά τα 24ωρα ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να ρυθμιστεί το χρέος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Μποχωρίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ