26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κουφός: ” Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα”

Ο προπονητής του Χολαργού, Στέργιος Κουφός, μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλείου με 60-73, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του συγκινημένος από την αγάπη που εισέπραξε όσο καιρό βρισκόταν στην Κρήτη, ενώ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του όσο καιρό είναι υπό τις οδηγίες του, έχοντας να επιδείξει ένα ρεκόρ 13-4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τόσο η ομάδα μου όσο και το Ηράκλειο δεν είχαν το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον σ’ αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το χάρηκαν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το Ηράκλειο να πετύχει τον στόχο του στα πλέι άουτ και να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Λόγω και του συγκεκριμένου γηπέδου (σ.σ. «Δύο Αοράκια»), θα είναι καλό για το μπάσκετ, το Ηράκλειο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη στην Κρήτη κι αυτό δεν σβήνεται.
Όταν ανέλαβα αυτή την δύσκολη αποστολή, στον πάγκο του Χολαργού, η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με μόλις 4 νίκες. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με 17 και η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για την 6η θέση που κατακτήσαμε, με μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Νομίζω, ότι ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Χολαργιωτών δεν υπήρχε αυτή η κατάληξη. Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ