26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κουμάντο οι φιλοξενούμενοι, «υπερηχητική» Μπάρτσα (vids)

Οι ομάδες που έπαιζαν εκτός έδρας ήταν εκείνες που θριάμβευσαν στους δύο από τους τρεις αγώνες της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα να αποδεικνύει ξανά τις τεράστιες δυνατότητές της.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ήθελε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, μετά την «παράσταση» που είχε δώσει απέναντι στη Βαλένθια πριν από μία εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά οι Πειραιώτες έχασαν στην παράταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 77-68 (κ.α. 64-64). Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ αλλά κι απελπιστικά μόνος. Σημαντικός και ο Γκουστάβο Αγιόν για τους νικητές οι οποίοι έγραψαν ιστορία καθώς πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Τη δεύτερή της νίκη και μάλιστα διαδοχική πέτυχε η Αναντολού Εφές η οποία πέρασε από τη «Φοντέτα» με 83-78, παρά το γεγονός ότι η Βαλένθια για ένα ημίχρονο έμοιαζε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Οι «νυχτερίδες» έμειναν στην τελευταία θέση, καθώς ακόμα δεν έχουν κατορθώσει να νικήσουν κι αποτελούν το μοναδικό σύνολο που δεν τα έχει καταφέρει. Ο Κρούνοσλαβ Σίμον με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των περισνών φιναλίστ της Ευρωλίγκας, αλλά ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τη διαφορά ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς με 15 πόντους και 12 ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 22 πόντους. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα είδε την Άλμπα Βερολίνου να αντιστέκεται για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε επίδειξη δύναμης, φτάνοντας στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, με το 103-84 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Το «Παλάου Μπλαουγκράνα» δεν είχε πολύ κόσμο, καθώς οι οπαδοί των Καταλανών προτίμησαν τις διαδηλώσεις που γίνονται στην πόλη και όχι να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα για τη συνέχεια ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε φάσεις απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ