21.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Κουμάντο κάνει ο Αστέρας! (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς ήταν επιβλητικός στο Μαυροβούνιο, όπου «συνέτριψε» με 87-71 την Μπουντούτσνοστ και έφτασε στο «2 στα 2», δείχνοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής έτοιμος να επανέλθει στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας.

Κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε απόλυτα στην αποστολή του στην Ποντγκόριτσα και με το 87-71 επί της Μπουντούτσνοστ, έδειξε στη μεγάλη του αντίπαλο τη διάθεση να αποδείξει, ότι το καθεστώς της είναι... προσωρινό στην Αδριατική Λίγκα.

Το σύνολο του Μίλαν Τόμιτς, όπως και στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ, έπιασε... από το λαιμό της ομάδα του Μαυροβουνίου και, ήδη από το ημίχρονο, το σκορ βρισκόταν στο 31-45. Οι «ερυθρόλευκοι», φυσικά, δεν άφησαν το πόδι τους από το γκάζι, με το σκηνικό να μην αλλάζει και, εν τέλει, να παίρνουν το μεγάλο αποτέλεσμα μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ήδη από αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Αστέρας γίνεται αφεντικό, με τον Στράτο Περπέρογλου σε εξαιρετική κατάσταση να φτάνει τους 20 πόντους με 7/13 σουτ, ενώ 19 πόντους με έξι ριμπάουντ είχε ο Μάικ Ζίρμπες. Στην αντίπερα όχθη, ο Άλεν Όμιτς ήταν ίσως ο μοναδικός που προσπάθησε με συνέπεια, έχοντας double double 11 πόντων και ισάριθμων ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ