20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κορυφαίος Γκριν, «θύμα» έκπληξης η Βιλερμπάν (vids)

Το Leaders Cup είχε από πολύ νωρίς μια δυσάρεστη έκπληξη για τη Βιλερμπάν, με την Μπουρ να την αφήνει εκτός ημιτελικών, ενώ η Στρασμπούρ πήρε το εισιτήριο κόντρα στην Ντιζόν με κορυφαίο τον Μάικ Γκριν.

Η Disneyland είναι τόπος εκπλήξεων για τους επισκέπτες της και αυτό διαπίστωσε η Βιλερμπάν, που μπορεί να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, αλλά το Leaders Cup είναι... άλλα διοργάνωση και η Μπουρ την απέκλεισε με 88-86, περνώντας στους «4». Ο Ζάκερι Πίκοκ ήταν εξαιρετικός, με 23 πόντους, τρία ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Τεό Μαλεντόν έκανε λάθος στην τελευταία κατοχή της ομάδας της Λυόν και η «βόμβα» έσκασε. Επόμενο «εμπόδιο» είναι η Λεβαλουά, η οποία με ένα «μαγικό» Νομπέλ Μπουνγκού-Κολό να φτάνει τους 32 πόντους με 13 ριμπάουντ, κατέβαλε με 94-87 τη δεύτερη του πρωταθλήματος Ορτέζ.

Για τη Στρασμπούρ, όλα έγιναν απλά κόντρα στην Ντιζόν, επικρατώντας με 89-79. Αιτία για την πρόκριση αυτή των Αλσατών, είναι ένας άλλοτε «κιτρινόμαυρος», με τον Μάικ Γκριν να καθορίζει τον ρου της αναμέτρησης με 22 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Στον ημιτελικό, το σύνολο του Βενσάν Κολέ θα βρει τη Λιμόζ, η οποία «διέλυσε» την Ναντέρ με 98-75, σε ένα ματς όπου ο Αξέλ Μπουτέιγ έκανε «όργια» με 28 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ