23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κοντά στον Ίκαρο ο Καρακώστας

Προπονητής του Ικάρου είναι πιθανό να αποτελέσει ο Φώτης Καρακώστας, όντας κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης δε διάγει την καλύτερη χρονιά του, κάτι που φαίνεται άλλωστε από το γεγονός, ότι αυτή τη στιγμή παραμένει στην τελευταία θέση του Νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής, με ρεκόρ 3-11, ενώ η ομάδα αναγκάζεται πριν καν κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, να προχωρήσει στη δεύτερη αλλαγή προπονητή, μετά και την παραίτηση του Γιάννη Μάνου.

Τη θέση του, είναι πιθανό να πάρει ο Φώτης Καρακώστας. Ο Έλληνας τεχνικός, που τη δεδομένη στιγμή είναι προπονητής και στην Ηλιούπολη (Α' ΕΣΚΑ), στο ενδεχόμενο αυτό θα επιστρέψει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, έχοντας πέρυσι θητεύσει στην Αγία Παρασκευή. Προηγουμένως, είχε καθοδηγήσει στην αρχή της σεζόν 2015-2016 στη Β' Εθνική και το Κορωπί, με το οποίο την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει την άνοδο από τη Γ' Εθνική.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, καθώς την Κυριακή (28/1), υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό στο Κλειστό της Αρτάκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ