25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Κοκόσκοφ: «Μόνο μια ομάδα έπαιξε σε αυτόν τον αγώνα»

Η Μπαρτσελόνα ήταν επιβλητική χθες απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Καταλανοί κυριάρχησαν στην αναμέτρηση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Τούρκους με το τελικό σκορ του ματς να διαμορφώνεται στο 97-55.

 

Ο κόουτς Ιγκόρ Κοκόσκοφ σε δηλώσεις του αναγνώρισε την ανωτερότητα των αντιπάλων και τους έδωσε συγχαρητήρια, τονίζοντας πως μόνο μια ομάδα έπαιζε σε αυτόν τον αγώνα. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μεγάλες πιθανότητες που έχει η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου. 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής:

«Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα για την απόδοση της απόψε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μόνο μία ομάδα έπαιξε αυτόν τον αγώνα. Μόνο μία ομάδα πολέμησε και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα. Ως εκ τούτου, συγχαίρω τον προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την ομάδα του. Μας δίδαξαν ένα καλό μάθημα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας σε αυτόν τον αγώνα και να κοιτάξουμε μπροστά. Σίγουρα δεν ήμασταν στο παιχνίδι απόψε. (...) Δεν είναι μυστικό ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που έχει συσταθεί για να κερδίσει αυτό το πρωτάθλημα. Έχουν ένα μεγάλο και δυνατό ρόστερ με νέους και έμπειρους παίκτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ