23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοιτάζει Μόουζες η ΑΕΚ

Μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, που θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης, δημιουργήθηκε ένα κενό μέσα στη ρακέτα της ΑΕΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έχει κρύψει πως ψάχνει στην αγορά για να το καλύψει, εφόσον βρει κάποιον καλό παίκτη, που δεν θα διαταράξει τη χημεία της ομάδας. Ένας τέτοιος μπορεί να είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται στο στόχαστρο του προπονητή της Ένωσης.

Πρόκειται για τον Νιγηριανό απόφοιτο του Άρκανσα, τον οποίον γνωρίσαμε πέρυσι στη χώρα μας ως παίκτη του Περιστερίου. Από τον Σεπτέμβρη και μετά ανήκει στη Μπιλμπάο, όπου όμως δεν τα πάει καλά και φαίνεται ότι βρίσκεται υπ' ατμόν. Το έμαθαν στην ΑΕΚ και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο είναι δεδομένο πως αν δεν αποδεσμευθεί από την ισπανική ομάδα, δεν μπορεί να προχωρήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με την Ένωση. Όπως επίσης και αν η ΑΕΚ δεν διευθετήσει τα τρία ban, που αυτή τη στιγμή εκκρεμούν στη FIBA.

Ο Μόουζες δεν είναι παίκτης με χαρακτηριστικά ίδια με αυτά του Σλότερ. Είναι περισσότερο "4άρι", που μπορεί να παίξει και σε θέση σέντερ και αυτή η ικανότητά του είναι εκείνη που στην παρούσα φάση φαίνεται πως προκρίνεται, δεδομένης της απουσίας του Χρυσικόπουλου, η οποία επίσης ανέδειξε κάποια κενά και στη θέση του πάουερ φόργουορντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ